Lilla Primtorpets Kennel

Lilla Primtorpets Kennel

Våra aktiviteter

Här kan ni läsa om oss och våra hundar, vad som hänt och vad som är på gång.

Tävlingar och SM

Dagens händelserPosted by primtorpet Mon, June 20, 2016 09:14:56

Ser att det är länge sedan jag uppdaterade bloggen så nu är det hög tid.

Inga nyheter från våra valpar, ingen verkar ha tävlat eller haft något annat att berätta.

Vi, däremot, tränar och tävlar för fullt. Vad har hänt sedan förra inlägget?

Qis har tävlat två gånger, den första bröt jag för han skällde som sjutton både på söket och uppletandet så det fanns ingen anledning att fortsätta. Den andra däremot genomförde vi men han tappade poäng även där pga sitt skällande men gjorde en jättefin lydnad. Nu är det dags att prova nya idéer, hoppas att dessa fungerar.

Qarat har tävlat en gång och fick Cp, plac 2. 9,5 på söket är ju kanonbra så det är bara att nöta på.

Pixi, min supertjej, har tävlat 2 gånger i ekl sph. Den första strulade hon lite på upptaget och missade en pinne men fick i alla fall Cp. Den andra blev en supertävling för hennes del, 636,5 poäng och cert. Hon blev därmed också kvalificerad till SM i spår. Blir så otroligt imponerad av henne, trots att hon fyller 10 år om 3 veckor så levererar hon helt otroliga resultat. smiley Det värsta Pixi vet är att bli fotograferad, öronen står rätt ut smiley men här är i alla fall en bild på min duktiga tjej.

Här kommer också en bild från prispallen. Tävlingen var också ett distriktets DM.
Stort grattis till våra vänner Lena Pettersson och Kryddan som fick otroliga 642,5 poäng och vann tävlingen. Vi kom på silverplats. På bronsplats kom Gun-Britt Artursson med Freddan. På fjärde plats kom Lennart Roos med Marre. På femte plats kom Birgitta Hagelin med Ecco.

Angående SM så känner jag mig tveksam. Har alltid sagt att SM inte är mitt mål och så är det fortfarande men det är ett väldigt tryck från alla håll att jag ska anmäla henne. Även Göran, som normalt inte brukar tycka något om våra tävlingar, är en påtryckande faktor. Har inte bestämt mig ännu, det är en ny tävling på onsdag, efter den måste jag bestämma mig.

smiley Anette