Lilla Primtorpets Kennel

Lilla Primtorpets Kennel

Våra aktiviteter

Här kan ni läsa om oss och våra hundar, vad som hänt och vad som är på gång.

Semester???

Dagens händelserPosted by primtorpet Fri, July 15, 2016 10:29:48

Hade planerat "semester" för både oss och hundarna hela juli men det håller ju inte som vanligt, har svårt att hålla mig från träning och tävling.

Skrev ju tidigare att Diznie skulle få tävla lite i år och nu har hon börjat sin mjukstart och deltog i en lydnadsklass I tävling, till skillnad mot ifjol när hon var dräktig så kunde hon koncentrera sig och tog sitt första 1:a pris. För säkerhets skull anmälde jag henne till tre tävlingar så vi har två kvar, får se om vi fixar LP 1. smiley Kommer inte att tävla några lydnadstävlingar när de nya lydnadsreglerna träder i kraft så vi får väl se hur många vi hinner med innan dess. Har också planerat att hon ska tävla högre spår i höst om vi kommer med på någon.

Mynta har förändrats väldigt mycket de senaste månaderna, ser äntligen ut som att vi ska kunna delta på en tävling kanske redan i höst. Vi får se vad som händer. smiley

Qarat ska få vila, han hade flera tuffa söktävlingar efter varandra så han blev lite sliten men han verkar redan ha återhämtat sig och är mycket mera träningsintresserad igen. Ska även träffa vetr för att kolla att han är ok, det sliter mycket på deras kroppar när man tränar och tävlar mycket sök.

Pixi är anmäld till en spårtävling före SM, förutom den så blir det bara motivationsspår och motivationslydnad. Det står ju inte på förrän det är dags att åka på SM, är så nyfiken på hur det ska gå men vi ska göra så gott vi kan.

En lägervecka är också nära, ska bli så roligt att åka på läger, har ju så många hundar så det är roligt att kunna erbjuda hundarna olika spårläggare och figuranter i söket. smiley

smiley Anette