Lilla Primtorpets Kennel

Lilla Primtorpets Kennel

Våra aktiviteter

Här kan ni läsa om oss och våra hundar, vad som hänt och vad som är på gång.

Sista tävlingarna före semestern

Dagens händelserPosted by primtorpet Sat, June 24, 2017 19:08:35

Semester måste man ha även om man är pensionär och det blir när våren/försommarens tävlingar upphör och innan augusti månads tävlingar börjar.

Hur gick det på tävlingarna då.

Skilla levererade lika bra på sin allra första brukstävling som på lydnadstävlingen, hon fick 234 poäng, vann och blev uppflyttad. En riktig kanontjej på tävlingsbanan. smiley

Qarats sök gick kanonbra, han älskar söket och uppletandet och får ofta toppbetyg men man måste ju även lyckas med lydnaden och det gjorde han inte idag. Måste i alla fall vara supernöjd när 5 av 9 elithundar bröt söket och han fick 10-10, kan ju inte bli bättre. Man får njuta av de framgångar som finns. Vi fick Cp och plac 4.
Söndagens Patrulltävling gick inte så bra, han missade ljudfiguranten och då räckte inte poängen på specialen så vi bröt men det kommer flera chanser.

Även Diznie har tävlat, hon har bara gjort två brukstävlingar och nu var det dags för första högre spår. Började med spåret och kände mig väldigt säker på hennes upptag och vad händer då?????????????? HON GÅR BAKSPÅR!!!!! Hon som aldrig gått bakspår en enda gång när vi tränat. Ibland fattar man ingenting. smiley Nåja, alla pinnar fick vi i alla fall med oss och dessutom fick vi veta att vi var ensam om detta denna dag. Superglad. Uppletandet gick också jättebra, vi fick 9-9 för hon satte sig inte när hon skulle lämna ifrån sig sista föremålet. Sedan kom den eländiga lydnaden, hon är lite känslig när jag sätter lite press på henne. Hon försökte smita av planen och springa till husse vilket naturligtvis inte accepterades och då tyckte hon inte att jag var så rolig så våra poäng blev inte vad dom borde vara. Vi lyckades i alla fall få ihop så det räckte till uppflyttning och plac 2 så nu är det elitspår som gäller.

Midsommarhelgen har vi bara tagit det lugnt, det har varit ganska intensivt ett tag så det är skönt att bara vara.

Som sagt så tränar vi bara nu under sommaren, återkommer i augusti när tävlingarna kommer igång igen.

Ha det bra,

smiley /Anette
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.